Evergreen Line

Port Moody & Coquitlam, BC

Engineered GLT wood panels surfaced with authentic Douglas fir are featured in the design of this predominantly glass skytrain station.

The reasons for designing a predominantly glass station for this new stop on Vancouver’s Skytrain system are abundantly clear. It provides those standing on the platform with an unobstructed view of the nearby mountains, while creating a brighter, safer, more secure environment for passengers. GLT panels surfaced with authentic Douglas fir create a natural, yet sustainable look. This project was made up of multiple points on the evergreen line - Coquitlam Central station, Inlet Centre, Moody Centre, Burquitlam station, and Lafarge Lake-Douglas station.

Architect : Francl Architecture

Ready to get started?

Western Archrib's experienced staff are available
to talk to you about your next project.
schedule a call or meeting today