Writing-On-Stone Provincial Park

Milk River, AB

Shaped like a tipi, this structure contains both the stories of the land, as well as instruments from its centuries-old inhabitants. The design of the roof acts as a natural storm water collection system, reducing the erosion of soil in the site.

Shaped like a tipi, this structure contains both the stories of the land, as well as instruments from its centuries-old inhabitants. Vaulted ceilings with Glulam beams help accent the natural light of the prairie skies. The design of the roof acts as a natural storm water collection system, reducing the erosion of soil in the site. The profile of the structure seamlessy integrates into the neighbouring landscape, while minimizing site disturbance.

Architect : SAHURI + Partners Architecture Inc.

This project was LEED® Silver certified.

Ready to get started?

Western Archrib's experienced staff are available
to talk to you about your next project.
schedule a call or meeting today